söndag 26 februari 2012

Läxor vecka 9

Vi går igenom läxorna tillsammans påsamlingen på måndag.


Engelskaläxa:meddelas på måndag

Matematikläxa: arbetsblad. Inlämning senast på fredag.

Ordläxa: Ordfrån vecka 6 och 7. Till fredag. Träna på orden på V5:ors ord.

Läsläxa:Läs minst 15 minuter, tre gånger i veckan.

No-Biologiläxa: Stencil - Blodomloppet: Du ska kunna känna igen, peka ut och namnge följande delar av ett blodkärl: blodkärlsvägg, vit blodkropp, röd blodkropp och blodplätt samt kunna peka ut och namnge följande delar av blodomloppet: artär, ven, aorta och hjärta. Läxa från måndag vecka 9 till måndag vecka 10 då det är läxförhör.


Påminnelse: So - Historieläxa från vecka 7 och framåt:
Du ska, tillsammans med kamrat/kamrater enligt gruppindelning, ta reda på så mycket som möjligt om en utvald regent (listan med grupper och regenter har delats ut och finns även på anslagstavlan mellan klassrummen). Under våren ska vi arbeta med samt repetera Medeltiden och kommer då att möta dessa regenter. När vi kommer till den regent som du och dina kamrater har blivit tilldelade skall ni få redovisa era kunskaper muntligt inför klassen. Ni kommer att ha möjlighet att arbeta med läxan på delar av SO-lektioner samt datastugan. Redovisningarna kommer att starta vecka 14 så ni har gott om tid att förbereda er för detta.


Några av er har en IUP-läxa(en läxa kopplad till ett IUP-mål). IUP-läxan ska lämnas in senast onsdag!


Har du frågor på någon läxa? Skriv dinfråga i en kommentar så svarar vi (förutsatt att du inte frågar om läxan isista minuten!).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar