måndag 9 april 2012

Läxor vecka 15


Vi går igenom läxorna tillsammans på samlingen på tisdag.

Engelskaläxa: se IT-läxan ;) 

Matematikläxa: ingen denna vecka

Biologiläxa: Ingen ny NO-läxa denna vecka. De som har behov av en "Andra chans" och vill göra om ett läxförhör har som läxa att öva inför detta. Läxa från tisdag vecka 15 till måndag vecka 16 då det är skriftligt läxförhör.

SO-Historia: Vecka 15 startar redovisningarna av "Regentläxan" (läxa från vecka 7 och framåt). Redovisningarna kommer att pågå ett par veckor framåt. Lista med grupper och redovisningsveckor finns uppsatt på anslagstavlan i hallen mellan klassrummen.


IT-läxa: Till fredag. Draw a Stickman! Läs mer här!

Läsning: Minst 15 minuter hemma minst tre gånger i veckan. I fredags startade vi våra bokcirklar om äventyrsklassiker. Om du inte hann läsa ut veckans avsnitt i skolan har du i uppgift att läsa klart hemma. Observera att boken och häftet behöver vara tillbaka på fredag!

Svenskaläxa: ingen denna vecka

Några av er har en IUP-läxa (en läxa kopplad till det IUP-mål man satte upp på utvecklingssamtalet). IUP-läxan ska lämnas in senast onsdag!

Har du frågor på någon läxa? Skriv din fråga i en kommentar så svarar vi (förutsatt att du inte frågar om läxan i sista minuten!).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar